Strategi

Realisér din virksomheds fulde potentiale

Strategiudvikling er nøglen til dit firmas succes

Strategi er vigtig for både mikro- og små firmaer, så uanset om du er soloselvstændig eller har 18 medarbejdere, er det helt centralt for dig at få udarbejdet og implementeret en effektiv strategi, da en gennemtænkt strategi vil gøre det muligt for dig at skabe en markant mere profitabel og veldrevet virksomhed. Faktisk viser undersøgelser, at mindre virksomheder, der får udarbejdet og implementeret en strategisk plan vækster 30 % mere (kilde: Burke et al.).

En strategiplan definerer bl.a. din virksomheds vision, mission, værdier og viser, hvordan du opnår de vigtigste og største mål for din virksomhed. Med udarbejdelsen af en strategiplan får du en konkret, håndgribelig køreplan, som skaber stærke, langsigtede resultater for din virksomhed.

Min handlingsorienterede strategi- og forretningsudvikling kan bl.a. hjælpe dig med at:

 • Klarlægge dit firmas vision, mission, værdier og højere formål, så du og firmaet opnår bedre fokus, retning og engagement
 • Identificere eller (videre)udvikle en mere lukrativ forretningsmodel
 • Identificere dit firmas vigtigste kort- og langsigtede mål
 • Opfylde dine kunders dybfølte behov i endnu højere grad, så du opnår større kundeloyalitet
 • Udvikle og optimere dine ydelser og produkter, så du forøger livstidsværdien af dine kunder
 • Systematisere dine virksomhedsprocesser og arbejdsgange, så dit firma kører mere forudsigeligt og “længere på literen”
 • Identificere de arbejdsopgaver du skal uddelegere eller outsource, så du kan fokusere på det vigtigste
 • Få større kontrol over dine arbejdsopgaver og dit tidsforbrug
 • Skabe en stærkere position i markedet, så dit firma kan tiltrække flere og mere værdifulde kunder
 • Opbygge en stærk virksomhedskultur, som kunder, samarbejdspartnere og ansatte ønsker at være en del af
 • Implementere strategien i dit firma via en konkret køreplan, der skaber resultater skridt for skridt

Formål, potentiale, metode og resultat af værdiskabende strategiudvikling

Formål: Realisering af din virksomheds kort- og langsigtede potentiale ved at skabe retning, værdi og motivation i din virksomhed. 

En effektiv strategi viser kort sagt hvorfor, hvor og hvordan din virksomhed skal konkurrere i markedet.

Potentiale: Det er kun 44 % af mellemstore og store virksomheder, der benytter strategisk planlægning (Kilde: Bain & Company) og procentandelen er endnu lavere blandt små virksomheder, som derfor ikke får udnyttet deres fulde potentiale. 

Derudover er det kun få virksomhedsejere, der er i besiddelse af et ambidekstralt tankesæt, hvor virksomhedsejeren er i stand til at drive virksomheden succesfuldt samtidig med, at virksomhedsejeren løbende foretager centrale, strategiske transformationer, der sikrer den nødvendige, kontinuerlige udvikling af virksomheden.

For enhver ambitiøs virksomhedsejer er der således et stort potentiale i at få udarbejdet en værdiskabende, strategisk plan, som kan resultere i væsentlig højere, kontinuerlig vækst for din virksomhed. 

Metode: I tæt samarbejde med dig og din virksomhed vil der blive foretaget en skræddersyet, værdiskabende strategisk planlægning via tre overordnede skridt:

1) Analyse
Din virksomheds svagheder, styrker, processer, positionering, trusler og muligheder vil blive identificeret og kortlagt via en række analyseværktøjer og modeller.

2) Strategiplan
Du vil få udarbejdet en solid, skræddersyet strategiplan, således at din virksomhed kan opnå både midlertidige og længerevarende konkurrencefordele.

3) Handlingsplan
Du vil få udarbejdet en håndgribelig, målbar handlingsplan, som herefter på effektiv vis kan implementeres i din virksomhed skridt for skridt. En central forudsætning for at få succes med strategiarbejde er nemlig i høj grad at få implementeret strategien. Jeg har derfor særlig fokus på, og stor erfaring i, at sikre succesfuld eksekvering af den valgte strategi, således at din virksomhed kan realisere potentialet i strategi og forretningsudviklingen.

Resultat: Med en konkret, handlingsfokuseret strategiplan får du kortlagt vejen og skridtene hen mod din virksomheds 1, 2 og 3 års mål.
En strategiplan vil skabe klarhed og stærkere samt mere forudsigelige vækstmuligheder, således at din virksomhed vil blive væsentlig mere profitabel og veldrevet.

Transformér dit firma med strategiudvikling

En investering i din virksomheds strategiudvikling, er ofte en af de bedste investeringer, du kan foretage som virksomhedsejer, da den rette strategi er nøglen til succes for enhver virksomhed.

Med en skræddersyet, handlingsorienteret, strategisk plan i hånden kan du i langt højere grad sikre udviklingen af din virksomheds fulde potentiale og derved skabe en mere profitabel og veldrevet virksomhed.

Igennem de sidste 15 år har jeg oparbejdet og udviklet en effektiv, håndgribelig strategisk værktøjskasse, som har resulteret i en samlet omsætning på et større tre cifret millionbeløb via mine egne virksomheder. Gennemtestede strategiske tilgange, som det vil være en fornøjelse at hjælpe dig og din virksomhed med at udnytte mulighederne i.

Ønsker du at blive klogere på potentialet i din virksomheds strategi og forretningsudvikling, så book et gratis og uforpligtende 20-minutters strategi-sparringsmøde ved at udfylde kontaktformularen:   

Du tilmelder dig samtidig nyhedsbrevet, hvor du får værdifulde råd og tilbud om, hvordan du driver din virksomhed på optimal vis – Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.

Få tilsendt rapporten
27 salgsfejl og hvordan du undgår dem

Du tilmelder dig samtidig mit nyhedsbrev med værdifulde råd, der hjælper dig med at opnå dine virksomhedsmål hurtigere og lettere.

Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.