Digital markedsføring

Er du parat til at skabe stor vækst i dit firma via digital markedsføring?

Uanset om du er spirende iværksætter eller allerede driver en virksomhed med millioner i omsætning, kan en skræddersyet digital markedsføringsstrategi gøre din virksomhed markant mere profitabel og veldrevet.

Via digital markedsføring har jeg skabt en to-cifret millionomsætning i et af mine egne firmaer og med den rette strategi og indsats vil du kunne opnå mærkbare resultater, der kan ses på din bundlinje.

Sådan kan jeg hjælpe din virksomhed

Min resultatorienterede, digitale markedsføringsstrategi- og forretningsudvikling kan bl.a. hjælpe dig med at:

 • Definere dit firmas digitale markedsføringsvision, så du opnår bedre fokus, retning og fart på din online succes
 • Identificere din(e) målgruppe(r) og skabe præcise købspersonaer, der styrker din markedsføringseffektivitet
 • Udarbejde/videreudvikle din virksomheds unikke salgsposition (USP), så du kan differentiere dit firma og øge salget
 • Udarbejde/videreudvikle din kunderejse, så du opnår større kundetilfredshed, kundeloyalitet og profit
 • Prioritere den rette indsats inden for Paid og Owned Media og maksimere synergien mellem dem, så du opnår større profit
 • Kickstarte/optimere dine Facebook-grupper samt Facebook-kampagner, så du tiltrækker flest mulige potentielle kunder
 • Udarbejde en “sociale medier”-strategi, så du kan tiltrække flest mulige potentielle kunder med mindst mulig indsats
 • Udarbejde engagerende indhold, der motiverer din målgruppe til at investere i dine ydelser og produkter
 • Få dit indhold ud gratis til flere i din målgruppe via en række forskellige effektive kanaler, der skaber øget salg
 • Udarbejde/videreudvikle din e-mailmarkedsføring, som kan give dit firma et afkast på helt op til 4200 % !
 • Øge dit firmas online synlighed ved at implementere  grundlæggende SEO-teknikker
 • Monitorere og analysere de rette KPI´er (Key Performance Indicators), som via datadrevet indsigt kan øge din profit
 • Implementere den udarbejdede digitale markedsføringsstrategi i dit firma via en konkret handlingsplan

Formål, potentiale, metode og resultat af din nye digitale markedsføringsstrategi

Formål: Realisering af din virksomheds kort- og langsigtede potentiale ved at opbygge en stærk digital tilstedeværelse, der effektivt tiltrækker potentielle kunder og konverterer dem til betalende kunder på en omkostningseffektiv måde.   

Med en vellykket digital markedsføringsstrategi får du kortlagt præcist hvorfor, hvor og hvordan din virksomhed skal identificere, tiltrække og konvertere potentielle kunder samt fastholde eksisterende kunder.  

Potentiale: Kun 58 % af mindre virksomheder benytter sig af digital markedsføring (kilde: Colorlib) og 45 % af både små og store virksomheder har ingen digital markedsføringsstrategi (kilde: Smartinsights).

Potentialet i at få udarbejdet og implementeret en effektiv digital markedsføringsstrategi er betragtelig, da din virksomhed derved kan opnå en væsentlig højere, vedvarende vækst.

Metode: I tæt samarbejde med dig og din virksomhed vil der blive foretaget en skræddersyet, værdiskabende digital markedsføringsstrategisk planlægning via tre overordnede skridt:

1) Vidensindsamling
Din virksomheds digitale markedsføringsmæssige svagheder, styrker, processer, positionering, trusler og muligheder vil blive identificeret og kortlagt.

2) Analyse
Med afsæt i informationerne (fra punkt 1) foretages en analyse af din virksomheds digitale markedsføringsmuligheder.

3) Digital markedsføringsstrategiplan
På baggrund af analysen vil du få udarbejdet en solid, skræddersyet digital markedsføringsstrategiplan, således at din virksomhed kan opnå både midlertidige og længerevarende konkurrencefordele.

Planen vil kunne implementeres i din virksomhed skridt for skridt, så din virksomhed kan realisere potentialet i den digitale markedsføringsstrategi og forretningsudvikling.

Resultat: Med en konkret, resultatorienteret digital markedsføringsstrategiplan får du kortlagt vejen og skridtene hen mod din virksomheds primære digitale markedsføringsmål, såsom adgang til en konstant strøm af potentielle kunder.

En digital markedsføringsstrategiplan vil skabe klarhed og en mere effektiv, forudsigelig vækst for din virksomhed.

Transformér dit firma med digital markedsføring

En investering i dit firmas digitale markedsføringsstrategiudvikling kan gøre en kæmpe forskel. Med den rette indsats kan der skabes forbløffende gode resultater, hvilket bl.a. har været tilfældet i en af mine egne virksomheder, hvor jeg f.eks. har skabt en millionomsætning via e-mailmarkedsføring.

Digital markedsføring er et omfattende, hurtigtudviklende område og ingen er eksperter på mere end 1 eller 2 områder inden for digital markedsføring. Derfor samarbejder jeg bl.a med nogle af de førende SEO-eksperter, webudviklere og programmører for at sikre de bedste rammer for udarbejdelsen af en optimal digital markedsføringsstrategi til din virksomhed.

Via gennemtestede digitale markedsføringsstrategiske tiltag er det muligt at skabe en konstant strøm af potentielle kunder og det vil være en fornøjelse at hjælpe dig og din virksomhed med at udnytte de store muligheder, som digital markedsføring tilbyder.

Ønsker du at blive klogere på potentialet i din virksomheds digitale markedsføringsstrategi og forretningsudvikling, så book et gratis og uforpligtende 20-minutters sparringsmøde ved at udfylde kontaktformularen: 

Du tilmelder dig samtidig nyhedsbrevet, hvor du får værdifulde råd og tilbud om, hvordan du driver din virksomhed på optimal vis – Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.

Få tilsendt rapporten
27 salgsfejl og hvordan du undgår dem

Du tilmelder dig samtidig mit nyhedsbrev med værdifulde råd, der hjælper dig med at opnå dine virksomhedsmål hurtigere og lettere.

Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.